آشنایی با جزیره زیبای مالدیو

به گزارش دنیای ویدئو، مالدیو کشوری است که از چندین جزیره کوچک تشکیل شده و در جنوب غربی هند قرار گرفته است. مالدیو که به بهشت روی زمین معروف است، همه ساله میلیون ها توریست را به سوی خود می کشد. آب و هوای معتدل این کشور در تمام فصول سال تقریبا یکسان است که باعث می گردد هر زمان که اراده کنید، بتوانید از آن تماشا کنید.

آشنایی با جزیره زیبای مالدیو

آشنایی با بهشت زمین، مالدیو سرزمین جزیره ها

مالدیو سرزمین جزیره هاست؛ جزیره هایی کوچک که با فاصله های کمی از هم این کشور را می سازند.

شاید بتوان این کشور را آرام ترین جای کره زمین نامید. با وجود شور و هیجانی که در ساحل برخی از این جزیره ها برپاست، باز هم آرامش آبی اقیانوس بر تمام این ها چیره می گردد.

از ملزومات اصلی سفر ارزیابی هزینه های آن است. باید توجه کنیم که می خواهیم تا چه حد برای سفر هزینه کنیم و اولویت هزینه ها در طول سفر چیست.

چگونگی تامین وعده های غذایی از مهم ترین بخش های ارزیابی هزینه های سفر است. اینکه چطور خرج کنیم تا هم اصطلاحا گرسنه نمانیم و هم پول کافی برای فعالیت های دیگری که برای آنها برنامه ریزی نموده ایم، داشته باشیم.

رستوران های مالدیو

رستوران Subsix، مکانی رویایی در عمق آب های مالدیو
حتما رستوران های زیرآبی زیادی را دیده اید اما این رستوران کاملا از آنچه به چشم یا در عکس ها مشاهده نموده اید، فرق دارد.

با افتتاح این رستوران زیرآبی میهمان ها می توانند در عمق اقیانوس، در حالی که با آب های زلال جزیره مالدیو احاطه شده اند، غذای خود را میل نمایند.

این رستوران که Subsix نام گرفته، مکانی رویایی اما قابل دسترس است. جهانگرد ها برای رفتن به رستوران Subsix که 500 متر از ساحل فاصله دارد، از قایق موتوری استفاده می نمایند و به محض ورود با راه پله ای سه لایه رو به رو می شوند.

رستوران Subsix، مکانی رویایی در عمق آب های مالدیو

بالای سر آنها نیز لوسترهایی انتزاعی به سبک ایتالیایی طراحی شده که مانند مرجان ها و ستاره های سفید می درخشند.

رستوران زیرآبی Subsix مکانی است که می توان بدون ماسک و پوشیدن لباس غواصی یا شنا، به صخره های کف آب دست پیدا کرد.

شگفتی و شور و شوق میهمان ها از همان نخستین لحظات ورود به رستوران Subsix آنقدر زیاد است که می توان گفت که این رستوران یکی از منحصر به فردترین مکان های موجود در جهان است.

رستوران زیرآبی هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو
این رستوران در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. در واقع 12 رستوران، کافی شاپ و ویلای آبی برای مهمانان مهیا شده است.

یک محل اختصاصی نیز برای علاقه مندان به پنیر در آنجا وجود دارد که در آن 101 نوع پنیر از باکیفیت ترین پنیرهای جهان وجود دارد.

اما این مجموعه به رستوران ایتها (Ithaa) معروف است. رستوران اینها در حقیقت نخستین و تنها رستوران تمام شیشه ای زیرآبی جهان است.

رستوران زیرآبی هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی 360 درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدنمایندگان خود فراهم می نماید.

اینها در زبان مالدیوی معنای مادر مروارید را می دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته شده است.

برای ناهار می توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد.

انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می شد.

غذاها: غذاهای دریایی، غذاهای بین المللی
این رستوران با فضایی رویایی می تواند خاطره ای دل انگیز را برای شما درست کند.

معماری درآمیخته با طبیعت، چشم اندازهای طبیعی زیبا، با غذاهای دریایی خوشمزه این رستوران می تواند جزو خاطرات به یاد ماندنی شما باشد.

رستوران زیر آب

در این رستوران زیر آب هنگام سرو غذا عبور ماهی ها را در اطراف خود می بینید.

این رستوران زیر آب است. شما هنگام سرو غذا عبور ماهی ها را در اطراف خود می بینید و همزمان می توانید از غذاهای خوشمزه این رستوران بهره مند شوید.

واقع در: Kihavah Huravalhi

رستوران The Kitchen

این رستوران مشرف به کانال Kandooma است. شما می توانید غذاهای سبک خاص این رستوران را که مخصوص سرآشپزهای این رستوران است، در محیطی دل انگیز و زیبا میل کنید. غذاهای این رستوران اغلب غذاهای آسیایی است.

واقع در: Kandoomaafushi Island

غذا در مالدیو

در بیشتر هتل های مالدیو، رستوران هم پیدا می گردد. در این رستوران ها معمولا غذاهای اروپایی و آسیایی پرطرفدار سرو می گردد و اغلب، صبحانه هم دارند.

برخی رستوران ها بوفه شام را هم با هزینه اتاق حساب می نمایند، اما بابت آب و این جور چیزهای اضافه، جداگانه پول می گیرند.

موضوع غذا در مالدیوی روی ماهی (به خصوص ماهی تن) است و متاثر از ذائقه غذایی سریلانکا و هند جنوبی قرار گرفته است.

خوراک ها عمدتا گرم، تند و با ادویه های مختلف به خصوص نارگیل بوده و نوع سنتی آن شامل برنج، ماهی پاک نموده، لیمو ترش، چیلی و پیاز است.

در مالدیو چه بخوریم؟

یکی از لذت بخش ترین تجربه های سفر به مالدیو استفاده از غذاهای متنوع این منطقه است، به نحوی که بسیاری از جمعیت جهانگرد در این کشور سراغ غذاهای بومی می فرایند و همین موضوع نیز موجب ایجاد رستوران های متعدد در سطح جزایر شده است.

صبحانه در مالدیو عالی است و می توان به سرو انواع میوه های تازه، ماست، سالاد، دانه های روغنی و… اشاره نمود.

برای شام، می توان از بوفه با منوی باز از انواع غذاهای هندی، مالدیوی و ایتالیایی و… استفاده کرد.

بعلاوه، دو رستوران ویژه با محیطی آرام و رمانتیک در ساحل با برترین نوشیدنی ها و انواع غذاهای گریل و دریایی که صرف شام را در زیر نور ستاره ها به ویژه زمانی که هوا گرم است، لذت بخش می نماید، در دسترس مسافران قرار گرفته است. از مشهورترین غذاهای مالدیوی می توان به موارد زیر اشاره نمود.

ماس هونی
مشهورترین صبحانه مالدیو غذای ماس هونی است که مواد اصلی آن را ماهی دودی، پیاز و نارگیل تشکیل می دهد.

این مواد به یاری ادویه های خاصی پخته شده و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در میان جهانگردان شناخته می گردد.

یکی از لذت بخش ترین تجربه های سفر به مالدیو استفاده از غذاهای متنوع این منطقه است

بامبو کی لو هیتی
این مورد بیشتر به یک میان وعده شباهت دارد، زیرا در حقیقت می توان آن را یک نوع نان به حساب آورد، این نان ویژه با ادویه کاری و میوه های تازه فرآوری شده و در ماهی تابه های مخصوصی سرخ می گردد. محبوبیت این غذا به حدی است که تقریبا در تمامی رستوران های مالدیو می توان به آن دسترسی داشت.
باجیا
یک نوع شیرینی محلی مالدیو است که با ماهی پخته و نارگیل تهیه می گردد و بین بومیان و جهانگردان از محبوبیت بالایی برخوردار است.

باجیا: یک نوع شیرینی محلی مالدیو است

فیهونو ماس
این غذا از ماهی های دریایی کباب شده تشکیل می گردد که البته پیش از کباب شدن در سس ویژه ای که ماده اصلی آن فلفل قرمز است، خوابانده می گردد.

فیهونو ماس غذای خصوص مالدیو است که از ماهی های دریایی کباب شده تشکیل می گردد

گولا
دیگر شیرینی مشهور این کشور گولا نام دارد که درواقع بیشتر به کوفته های ماهی شباهت دارد.
کیمیا
این غذا به صورت رولت های ماهی سرو می گردد که البته این رولت ها باید تا حد امکان سرخ شده و برشته باشند.
کولی بورکیبا
این مورد شاید برای ما ایرانیان بسیار عجیب باد ولی در کشور مالدیو به عنوان یکی از مشهورترین غذاها شناخته می گردد.

کولی بور کیبا یک نوع کیک است که ماده اصلی آن را ماهی و ادویه تند تشکیل می دهد.

کولی بورکیبا در کشور مالدیو به عنوان یکی از مشهورترین غذاها شناخته می گردد

ماسروشی
ماس هونی در نان های ویژه ای به نام روشی پیچیده شده و در فر قرار می گیرند تا این غذای محبوب تهیه گردد.

درباره یک وعده غذایی زیر آب چقدر فکر نموده اید؟ عجیب است ما اصلا غیرممکن نیست. می توانید یک وعده شام یا ناهار را با چشم انداز عمق اقیانوس ها در حالی که انواع موجودات دریایی اطراف شما را پر نموده اند، نوش جان کنید.

البته برای این موضوع باید چمدان ها را ببندید و سفر کنید. اگرچه می توانید نمونه های این رستوران های زیر آب یا آکواریومی را در همه جای جهان پیدا کنید.

منبع: سایت ایران ناز

منبع: راسخون
انتشار: 1 بهمن 1400 بروزرسانی: 1 بهمن 1400 گردآورنده: justclip.ir شناسه مطلب: 761

به "آشنایی با جزیره زیبای مالدیو" امتیاز دهید

1 کاربر به "آشنایی با جزیره زیبای مالدیو" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با جزیره زیبای مالدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید