طرز تهیه شربت جمبو؛ خوش طعم، مجلسی و غلیظ

به گزارش دنیای ویدئو، جمبو یکی از گونه های گرمسیری می باشد که در استان های ساحلی به خصوص جنوب کشور و بندر بوشهر در خیابان و معابر این میوه تابستانی را می توانید مشاهده کنید.

طرز تهیه شربت جمبو؛ خوش طعم، مجلسی و غلیظ

جمبو شبیه به دانه های انگور است و رنگ آن بنفش متمایل به سیاه می باشد و بومی کشور هند و سریلانکا و نام جمبو برگفته از نام هندی آن می باشد. به طور تقریبی 80 درصد میو جمبو را آب تشکیل داده و و هر 140 گرم آن حدودی 80 کالری دارد معادل یک میوه موز یا سیب، جمبو حاوی ویتامین های از جمله ب، ب2، ب 3 و ویتامین سی می باشد و بعلاوه دارای مقادیری از کلسیم و آهن و کاروتن نیز می باشد.

این میوه تابستانی منبع بسیار خوبی از ویتامین ضروری برای بدن می باشد و حتی رنگ بنفش آن همان انتی اکسیدان این میوه می باشد که خاصیت ضد التهابی دارد.

مواد لازم

جمبو 3 کیلوگرم

شکر 2 لیوان

طرز تهیه شربت جمبو

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید جمبو ها را خوب بشورید برای این کار آن را داخل لگن آب ریخته و خوب بشورید و چندین بار این کار را انجام دهید و تا خوب تمیز گردد و بعد داخل قابلمه بریزید و تا نصف حجم آن آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و در این مدت تمام کف های روی جم ها را جمع کنید و بعد برای 40 دقیقه تا 1 ساعت جم ها را بگذارید تا بجوشد و حسابی نرم و له شوند.

مرحله دوم: له کردن

در ادامه باید جمبو ها را داخل یک سبز بریزید و زیر سبد یک آبکش قرار دهید و حالا با یاری یک گوش کوب یا پشت قاشق خوب مواد را فشرده کنید و تا آب میوه حسابی خارج گردد و داخل سبد فقط تفاله باقی بماند.

مرحله سوم: تهیه شربت جمبو

در ادامه آب گرفته شده از میوه ها داخل قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید و به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید و کف روی شربت را مداوم بگیرید تا در نهایت شربتی شفافی داشته باشید وقتی شربت کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد و بعد داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و برای تهیه شربت باید اندازهی آب و یخ را داخل لیوان بریزید اندازهی از شربت را ریخته و هم بزنید تا حل گردد و بعد سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت شربت جمبو

این شربت بعد از خنک شدن خیلی غلیظ می گردد پس احتیاج روی حرارت زیاد نگه دارید.

می توانید برای جلوگیری از شکرک زدن در سرانجام کمی جوهر لیمو به مواد اضافه کنید.

اندازه شیرینی شربت با مقادیر گفته شده بسیار مناسب است، ولی اگر شیرین تر دوست دارید می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو
انتشار: 20 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1402 گردآورنده: justclip.ir شناسه مطلب: 1070

به "طرز تهیه شربت جمبو؛ خوش طعم، مجلسی و غلیظ" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه شربت جمبو؛ خوش طعم، مجلسی و غلیظ" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت جمبو؛ خوش طعم، مجلسی و غلیظ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید