این خوراکی را با سیب زمینی سرخ شده نخورید
به گزارش دنیای ویدئو، تهران (پانا) - مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً 9 تا 25 درصد آن را تشکیل می دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ نموده کمتر مصرف کنید و آن را با گوجه مصرف نکنید.

به گزارش همشهوری، اسپوتنیک به نقل از پورتال چینی Sohu نوشت: سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می گردد. این ماده نشاسته ای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا یاری می نماید زیرا حاوی پتاسیم است و به دفع سموم از بدن یاری می نماید.
خوردن سیب زمینی به دلیل وجود فیبر بسیار برای خانم ها مفید است چراکه به حفظ زیبایی و جوانی یاری می نماید. با وجود این و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب گردد. این امر می تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کند و همچنین ناراحتی های گوارشی را تحریک کند.
پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت که بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می توانید 200-300 گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید. دکتر الکساندر میاسنیکوف توصیه نمی نماید پوست سیب زمینی را بگیرید، زیرا حاوی مواد مغذی است.
مهم ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً 9 تا 25 درصد آن را تشکیل می دهد. با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ نموده کمتر مصرف کنید، و آن را با گوجه مصرف نکنید.
منبع: خبرگزاری پانا