طرز تهیه کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی

به گزارش دنیای ویدئو، کباب قفقازی ترکیبی از گوشت گوساله و مرغ است؛ از این رو طعم هر دو کباب را همزمان دارد. جالب است بدانید که طرز تهیه این کباب لذیذ و پرطرفدار ساده بوده و فقط به کمی زمان نیاز دارید.

طرز تهیه کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کباب ها جزو غذا های اصیل و سنتی ایرانی هستند که محبوبیت فراوانی دارند. بعضی از آن ها با گوشت سفید و بعضی با گوشت قرمز تهیه می شوند، اگر طرفدار هر دو نوع کباب هستید، کباب قفقازی، انتخاب ایده آل برای شما خواهد بود، زیرا این غذا مخلوطی از جوجه و گوشت راسته گوساله است؛ چیزی شبیه به کباب بختیاری اما همراه با سبزیجات. در این مطلب طرز تهیه کباب قفقازی اصل را نکات مهم در طبخ آن بخوانید.

طرز تهیه کباب قفقازی

به منظور تهیه این کباب برای چهار الی پنج نفر، به دو ساعت و نیم زمان (این مدت شامل زمانی که گوشت باید برای مزه دار شدن در سس بماند، نیست) و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر می شود، نیاز است.

مواد لازم
گوشت راسته گوساله500 گرم
سینه مرغ500 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
ماست3 قاشق غذاخوری
پیاز، فلفل دلمه ای، گوجه، نمک و فلفلبه میزان لازم

نکته: ترجیحا از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید تا ظاهر کباب بهتر شود.

روش تهیه کباب قفقازی اصل

  1. گوشت ها را به مکعب های کوچک برش بزنید و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

  2. ابتدا باید گوشت گوساله و مرغ را مزه دار کنید. برای این منظور ماست، روغن زیتون و مقداری فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. یک عدد پیاز را خلال کنید و به سس اضافه نمایید. اکنون سس را به گوشت اضافه و بهم بزنید تا گوشت ها کاملا به سس آغشته شوند.
  4. گوشت را به مدت پنج الی شش ساعت در این سس استراحت دهید تا کاملا مزه دار شود.
  5. فلفل دلمه ای ها و پیاز ها را خرد کنید.

  6. برای به سیخ کشیدن کباب، یک تکه گوشت گوساله، سپس گوشت مرغ را به سیخ بزنید. سپس یک تکه فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ اضافه کنید. برای هر سیخ چندبار این ترتیب را تکرار نمایید.

  7. اکنون روی باربیکیو یا آتش زغال که از شعله افتاده است، گوشت را کباب کنید. در زمان پخت چندین مرتبه سیخ ها را برگردانید تا گوشت ها به طور یکنواخت بپزند.

  8. در آخرین مرحله پخت، مقداری نمک روی گوشت ها بپاشید.

  9. گوجه ها را به دو نیم تقسیم کرده، به سیخ بزنید و پس از کباب ها، روی حرارت قرار دهید تا بپزند. در صورت تمایل می توانید گوجه را برش نزنید و به طور کامل در سیخ قرار دهید.

کباب قفقازی آماده است و می توانید آن را سرو نمایید. زمانی که کباب را از سیخ جدا می کنید، باید توجه داشته باشید که ترتیب کباب ها بهم نخورد.

چند نکته:

  • توجه داشته باشید که تکه های گوشت نباید بزرگ باشند، زیرا هنگام کباب کردن مغز آن ها خام خواهد بود.

  • اگر ترجیح می دهید که مرغ ها پس از پخت طلایی شوند، مقداری از سس را جدا نمایید و به آن کمی زردچوبه یا زعفران دم کرده اضافه کنید. در این حالت تکه های مرغ و گوشت قرمز را جداگانه باید در سس استراحت دهید.

  • اگر در سس نمک بزنید، باعث سفت شدن گوشت ها خواهد شد؛ بنابراین در مرحله آخر کباب شدن گوشت ها نمک را اضافه کنید.

  • هنگامی که کباب ها را به سیخ می زنید، نباید پیازی که در سس کباب استفاده کردید، به گوشت ها چسبیده باشد، زیرا در اثر حرارت این پیاز ها سوخته و به گوشت می چسبند.

  • صبر کنید تا آتش از شعله بیفتد، سپس زغال را در منقل پخش کنید به طوریکه ارتفاع آن در تمام قسمت ها یکسان باشد.

  • فلفل ها را به صورت مربع برش بزنید تا هماهنگی بیشتری با کباب داشته باشند.

سخن آخر

اگر کباب را کمی چرب تر دوست دارید، مقداری کره را ذوب کنید و هنگام طبخ به گوشت بزنید. کباب قفقازی را همراه نان یا با چلو می توان سرو کرد. اگر این غذا را با نان سرو می کنید، ترجیحا کباب را به مدت طولانی در نان قرار ندهید، زیرا چربی و آب گوشت جذب نان شده و باعث خشک شدن کباب می شود. این غذا برای میهمانی ها و مجالس نیز گزینه مناسبی خواهد بود. برای سرو این غذا با برنج، به حدود 750 گرم الی یک کیلوگرم برنج نیاز خواهید داشت. انواع کباب ها از جمله کباب کوبیده، قفقازی، جوجه کباب و ... برای مجالس و میهمانی ها بسیار مناسب است.

منبع: ستاره
انتشار: 16 اسفند 1399 بروزرسانی: 16 اسفند 1399 گردآورنده: justclip.ir شناسه مطلب: 306

به "طرز تهیه کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید