4 خاصیت مهم آلو که تا به حال نمی دانستید

به گزارش دنیای ویدئو، آلو جزء میوه های خوشمزه به شمار میرود که دارای ویتامین و خواص زیادی است. دانستن این خواص و فواید در درمان بسیاری از بیماری ها موثر و قابل استفاده است. ما در این مقاله از قسمت خواص مواد غذایی در مجله اینترنتی خبرنگاران، 4 خواص مهم آلو را برای شما بیان می کنیم تا زندگی سالم تر و شادتری را داشته باشید.

4 خاصیت مهم آلو که تا به حال نمی دانستید

یاری به برطرف یبوست

آلو و آب ِ آلو به بهبود یبوست معروف اند. این امر تا حدی به خاطر فیبر موجود در آلو است. هر عدد آلو محتوی تقریباً یک گرم فیبر است. بیشتر فیبر موجود در آلو از نوع غیرمحلول است. یعنی در آب حل نمی گردد. آلو با افزایش حجم مدفوع موجب پیشگیری از یبوست و افزایش سرعت حرکت ضایعات در دستگاه گوارش می گردد.

بعلاوه آلو و آب آلو محتوی سوربیتول است. سوربیتول یک قند الکلی است که خاصیت ملین دارد. مصرف آلو در درمان یبوست از بسیاری از ملین ها مانند پسیلیوم (نوعی فیبر است که برای بهبود یبوست استفاده می گردد) مؤثرتر است.

در مطالعه ای غلظت و دفعات مدفوع افرادی که به مدت سه هفته، هر روز 50 گرم آلو مصرف می کردند، بهتر از گروهی بود که به طور منظم پسیلیوم مصرف می کردند.

البته نباید فراموش کرد که مصرف زیاد آلو در یک زمان می تواند تأثیرات نامطلوبی، مانند اسهال، داشته باشد. برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است به مصرف یک چهارم تا نصف فنجان (44-87 گرم) آلو در روز اکتفا کنید.

بعلاوه در صورت مصرف آبِ آلو دقت کنید که این محصول محتوی شکر اضافه نباشد. بعلاوه مصرف آن را به 118 تا 237 میلی لیتر در روز محدود کنید.

بیشتر بخوانید: فواید و خواص شگفت انگیز 7 میوه خوشمزه

سرشار از آنتی اکسیدان ها

آلو و آلو خشک سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که در کاهش التهابات و محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مؤثرند. آلو و آلو خشک سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنُلی هستند که تأثیر مثبتی بر سلامت استخوان و کاهش خطر بیماری های قلبی و دیابت دارند. براساس بعضی مطالعات اندازه پلی فنل ها در آلو بیش از دو برابر میوه های معروفی مانند شلیل و هلو است.

بسیاری از مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی از خاصیت ضدالتهابی پلی فنل های آلو و آلو خشک حکایت دارند. همین ویژگی آلو می تواند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب ها و پیشگیری از بیماری های مزمن یاری بکند.

در یک مطالعهٔ درون کشتگاهی (مطالعه ای که در آن از بخشی از بدن جانداران استفاده می گردد) پلی فنل های موجود در آلو به طور چشمگیری توانستند شاخص های التهابی مرتبط با بیماری های مفصل و ریه را کاهش بدهند.

به نظر می رسد آنتوسیانین ها که شکل خاصی از پلی فنل ها هستند، فعال ترین آنتی اکسیدان های موجود در آلو و آلو خشک باشند. این آنتی اکسیدان ها خواص بسیاری برای سلامتی دارند. ازجمله این موارد می توان به کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان ها اشاره نمود. بااینکه تمام این یافته ها امیدوار کننده هستند، ولی هنوز برای تأیید قطعی این نتایج باید مطالعات بیشتری روی انسان ها انجام گردد.

بیشتر بخوانید: فواید قهوه گانودرما ☕????

یاری به کاهش قند خون

آلو با ویژگی های خاص خود می تواند در کاهش قند خون مؤثر باشد. آلو و آلو خشک علی رغم داشتن کربوهیدرات نسبتا بالا، پس از مصرف، باعث افزایش چشمگیر قند خون نمی شوند.

این امر به خاطر خاصیت آنها در افزایش سطح آدینوپکتین است. این هورمون نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. علاوه بر این فیبر موجود در آلو می تواند تا حدی مسئول تأثیر آن بر قند خون باشد. فیبر می تواند اندازه جذب کربوهیدرات را پس از وعدهٔ غذایی در بدن کاهش بدهد. درنتیجه باعث می گردد قند خون به جای جهش ناگهانی، به طور تدریجی بالا برود. بنابراین مصرف میوه هایی مانند آلو خطر بروز بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

البته باید حواس تان به اندازه آلوی مصرفی تان باشد. زیرا آلو سرشار از کالری است و پرخوری آن راحت است. اندازه مناسب مصرف آلو 44 تا 87 گرم در روز است.

یاری به سلامت استخوان

آلو خشک برای سلامت استخوان مفید است. بعضی مطالعات از تأثیر مصرف آلو در کاهش بروز بیماری های ناشی از ضعف استخوان مانند پوکی استخوان و استئوپنیا (کاهش تراکم استخوان) حکایت دارند. آلو خشک نه تنها می تواند از بروز مسائل استخوان جلوگیری نموده، بلکه در بهبود آنها نیز مؤثر است.

بعلاوه مطالعات نشان داده اند که آلو خشک می تواند سطح بعضی هورمون های مؤثر در تشکیل استخوان ها را افزایش بدهد.

آلو خشک محتوی بعضی ویتامین ها و مواد معدنی ای است که در محافظت از استخوان ها مؤثرند؛ ازجمله آنها می توان به ویتامین K، فسفر، منیزیم و پتاسیم اشاره نمود.

درحالی که همهٔ این یافته ها مثبت بوده اند، اما بیشتر شواهد تأثیر آلو خشک بر سلامت استخوان بر پایهٔ مطالعات درون کشتگاهی و حیوانی هستند. البته اندک مطالعاتِ انسانی انجام گرفته نشان می دهند، مصرف آلو خشک می تواند بر سلامت استخوان تأثیر مثبت داشته باشد. به نظر می رسد درقیاس با سایر میوه ها، آلو خشک در پیشگیری از مسائل استخوان و بهبود آنها نقش بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: فواید روغن های گیاهی و سلامت

منبع: اُکالا
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: justclip.ir شناسه مطلب: 721

به "4 خاصیت مهم آلو که تا به حال نمی دانستید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 خاصیت مهم آلو که تا به حال نمی دانستید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید